12 November 2010

305 : Tahniah

Segulung tahniah aku ucapkan kepada anak buah aku, Nureen Ilyana yang mendapat 4A dan 1B dalam peperiksaan UPSR yang lalu. Bukan itu sahaja, anak buah aku ni juga telah dinobatkan sebagai penerima Anugerah Cemerlang 2010 Tokoh Murid Perempuan dan tempat kedua Anugerah Cemerlang 2010 Tahun 6 Venus.

Tahniah diucapkan. Semoga terus mencapai kejayaan setinggi yang mungkin dan berjaya dalam hidup. Tetapi ingatlah, walaupon tangan telah berjaya mencapai awan, jangan lupa kaki yang berpijak di bumi.

8 comments:

  1. tahniah !!! utk anak buah ko afeezz..semoga dia terus mengharumkan nama baik keluarga ko erk...tak nak bagi adiah kat dia ke?

    ReplyDelete
  2. salam sahrom : insyaAllah.. bab hadiah tu, biar mak ngan bapak dia yg bagi lah... hehehe

    ReplyDelete
  3. salam


    macam ni lah yg dicari,pandai dan seimbang dr sudut keyakinan diri,,,bukan pelajar yg straight A tp nk bercakap pun tak berani,,,ketokohan tiada lgsung,,,

    moga nureen terus mengilap ketokohan yg dia ada..

    ReplyDelete
  4. wsalam cikgu mas : sukan pon dia bole tahan gak, dpt mewakili sekolah dan daerah gombak. tp sukan dia kene stop dulu pasal nak exam.

    ReplyDelete
  5. salam,

    buat nureen, tahniah dan smg kejayaan ini menjadi titik tolak utk kejayaan demi kejayaan di masa depan..Insya-Allah

    ReplyDelete
  6. wsalam : InsyaAllah dah terima kasih aunty syima...

    ReplyDelete
  7. Ooppss panggil aunty eks? Bukan 'kakak' ke? Hehe Anna pun panggil kakak je tau hehe..apa ler pakcik nie..

    ReplyDelete
  8. hehehe... aper salah nyer panggil aunty, cute per.. hahhaha :p

    ReplyDelete