31 October 2010

300 : Happy Birthday Anna

Besok Anna akan berumur 1 tahun. Happy Birthday pakcik ucapkan pada Anna walaupon Anna belum mengerti ape2 pasal besdey2 ni kan. Petang tadi pakcik datang birthday party Anna kat umah Tok Wan. Anna kiut sangat pakai gaun kaler pink tu walaupon Anna berdiri pon tak berapa betul lagi. Pakcik datang bawak birthday present besar tau, dah ibu Anna mintak yg besar, so pakcik share ngan nenek dan alangs belikan hadiah yang paling besar petang tadi tau. Bukan satu, bukan dua, tapi pakcik bagi 3 sekali. Takde orang lain yg bg Anna sampai 3 hadiah tau. Hebat tak pakcik? hehehe

Pakcik harap Anna jangan nakal2 yek, dengar cakap ibu ngan ayah. Belajar pandai2 dan jadi orang yang berguna ye sayang, InsyaAllah...

Salam Sayang dari Pakcik.. Muahh...

11 comments:

  1. Assalamualaikum Afeezz

    "seorang pakcik yg sungguh hebat"
    he he..mewakili Anna

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. Salam Pakcik,

    Happy 1st Birthday Bash Anna.
    Aunty doakan smg mjadi anak yg bguna dunia dan akhirat kebanggaan ibu dan ayah. Insya-Allah.

    p/s: Anna, kalau tak nak pggl Aunty..panggil je kakak ok hehe

    ReplyDelete
  3. salam dik afeezz....

    agak2 akak nk bahasakan diri ni ape ye pada anna ? ummi @ nenek ? he he he..

    comey nya anna , cuba tilik , sapa lagi comey , anna ker pak cik dia ???

    semoga anna membesar sebagai anak yg solehah , sejuk mata memandang bg kedua ibu dan ayah mu...

    ReplyDelete
  4. wsalam uncle atuk : pakcik Anna tu mmg hebat. dia cuke picit2 pipi Anna ngan lambung Anna tinggi2. Kadang2 Anna pok2 muke dia, padan muke...

    wsalam kak syima : terima kasih kerana mendoakan Anna. InsyaAllah Anna takkan luper jasa ibu ngan ayah. Kene panggil kakak ker? hehehe...

    ReplyDelete
  5. wsalam aunty ummi : aper la aunty ni, takkan nak panggil nenek kot. Aunty belom macam nenek2 lagi pon. hehehe... klu nak dibandingkan Anna le lagi kiut, pakcik Anna tu hensem kan... hehehe... terima kasih aunty ummi pasal sudi mendoakan Anna... muahh

    ReplyDelete
  6. salam


    yg kt gambar tu anna yerr,,,comeyyy yerr cam pakcik jugak tuu...

    ReplyDelete
  7. salam afeezz..semoga ana menjadi anak yg solehah dan berbakti kpd kedua ibubapanya ^_^

    ReplyDelete
  8. wsalam aunty CM : tu gambar anna la, comel kan? Aunty... pakcik anna tu comel ker?

    wsalam uncle sahrom : terima kasih uncle sebab sudi doakan anna. takde present ke utk besdey anna ni? hihihi...

    ReplyDelete
  9. Salam dekk afezz..

    Ana, pak cik belikan apa aar tuh....share ler gambo ngan pakcik & makcik2 maya ni...hehehhe

    Pak cik ana memang hebatt dan baikkan....beruntung sapa yang jadi makcik ana tuh nanti...heheh

    ReplyDelete
  10. Aik lupa lakk...

    Salam ulangtahun buat adik ana..moga menjadi anak yang solehah...berjaya hidup didunia dan akhirat

    ReplyDelete
  11. wsalam aunty shami : hehehe... nnt anna mintak pakcik amikkan gmbr hadiah yang pakcik bg tu dan suruh dia postkan kat sini yer. pakcik tu berahsia sgt, tak tau le saper bakal makcik anna tu... terima kasih aunty kerana mendoakan anna.. muah...

    ReplyDelete