22 October 2010

297 : Bukan Sekadar Dah Bersawang

Bukan sekadar dah bersawang, rasanya dah nak berhantu dah rumah2 mereka ni. Ke mana lah agaknya tuan2 punya rumah ni membiarkan rumahnye tak berpenghuni. Kot ye pon pesan lah pada kawan2, sekurang2nya kawan2 bole gak jengok2kan rumah kamu tu. Tolong tebas2kan lalang ker, sapu2 sawang ke agar nampak bersih. Tak le smpi bersawang macam ni. Hehehe....

Rasa rindu plak bile dah lama tak nampak tuan2 rumah ni. Dah le jengok rumah sendiri pon taknak, ziarah rumah kawan2 pon tidak. Raya pon tak datang.. isk3. Membuang betul depa tu kan.

Kepada kawan2, jom lah kite tolong2 kemaskan rumah mereka ni. Saya bg alamat mereka ye..

  1. Cheritera Che Pit... Ngeh Ngeh Ngeh
  2. Senyuman... Harapan
  3. Beberapa Catatan Kenangan....

Hehehe....

~Salam Sayang~

10 comments:

  1. salam abg afeez

    mereka1 itu agak sibuk kot...

    mmg rindu dgn mereka semmua..

    ReplyDelete
  2. salam azie : kite anggap je lah mereka sibuk kan... jgn pikir yg bukan2 plak hehehe

    ReplyDelete
  3. haha

    mungkin mereka2 terlalu bz kot..
    atau sudah pencen dari dunia blog

    ReplyDelete
  4. madey : 2 andaian dah ktie buat di sini

    1) sibuk
    2) sudah pencen

    kita mohon yg elok2 je lah

    ReplyDelete
  5. salam afeezz..jom kite semua diketuai atuk razali baca yasin kat rumah depa semua..aku takut kalau kosong lama sangat, bukan setakat bunian, sang kelembai pun nak duk citu..time tue, takde sape nak datang takut penghuninya dah bertukar wajah huhuhuhu..seram bulu roma aku hahahah

    ReplyDelete
  6. Salam,

    Sib baik rumah ku tak termasuk dalam senarai... hang nie.. depa semua tu bzz tahap gaban.... tak dok kat umah tu umah depa kosong jer... :)

    ReplyDelete
  7. wsalam sahrom : hahaha... tu lah, ntah2 mmg tuan rumah pon dah join geng tuh, tu yg tak nampak muke lagi. oklah, aku setuju je klu atok nak wat bacaan Yasin kat umah2 depa tuh..

    wsalam tikah : sebz-bz gaban pon ade masa dok umah. ntah2 depa dan beli umah baru kot?

    ReplyDelete
  8. Salam Afeez
    rindu juga nak baca catatan mereka walaupun ajrang dapat tinggalkan jejak dek kebuzyan melayan internet yang asyik putus2 di sini...:)

    ReplyDelete
  9. salam azie : ye kot, dah ade rumah baru yg lebih best, tu pasal le umah lama dah macam bersawang jer...

    wsalam kak ummi : tu le pasal kak, rindu nak baca catatan mereka tu. klu tenet selalu putus2, tukar jer kepada provider yg laen...

    ReplyDelete