29 September 2010

290 : Di Suatu Ketika Dahulu

Di suatu ketika dahulu, semasa aku masih lagi di alam persekolahan. Sekolah Menengah Selayang Bharu menjadi medan untuk aku menimba ilmu. Lima tahun bukan satu jangka masa yang panjang, tidak puas rasanya hidup di alam itu. Ramai kawan, pelbagai kerenah, tiada masalah. Rindu rasanya...

Beberapa hari lepas seorang kawan baik zaman persekolahan mengupload beberapa keping gambar zaman sekolah dulu di facebook. Ramai member lama yang komen. Keluar semua cerita2 lama. Seronok rasanya bile dapat kenang balik kisah2 lama. Zaman budak2, ntah ape2 ntah perangai sekor2... hahaha...


Gambar Kelas Tingkatan 4 Mawar


Bersama kawan2 rapat di majlis perasmian satu
program di Shah Alam - Hasan, Syarizul, Zamri, Fairus dan Tuah



Best friend... Mudanya masa tuh.. hahaha

Ahh... rindunya aku masa itu...


~Salam Sayang~

15 comments:

  1. salam dik afeezz..

    ingat ker mlm tadi nk join dgn depa semua beraya rumah akak...

    mana satu budak encem tu , yg pakai baju putih tu kaaa???

    ReplyDelete
  2. wsalam kak ummi : sori kak, tak dpt join mereka semalam.. hehehe, ye2.. sy yg pakai baju putih tu ler... hensem tak? haha

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Afeezz

    dulu kini dan selama lamanya hensemmmm
    he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  4. wsalam abg rozali : hehehe... kehenseman itu hanya pinjaman jer, bile2 pon boleh diambil semula... kene beringat lah...

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah...terkenang juga zaman persekolahan dahulu

    ReplyDelete
  6. Aslkm anakanda

    wpun masa tu zaman muda mama masih cam yg mana satu org tu...oow mana hensem dulu ke sekarang?

    ReplyDelete
  7. bertuah la gadis yg dpt memiliki jejaka hensem ini...

    ReplyDelete
  8. salam ziarah imanshah : zaman sekolah dulu rasanya zaman paling best sekali.. hehehe.. terima kasih ziarah blog aku yg tak seberapa ni..

    wsalam mama ju : hehe.. bole cam jer mama, cekap betul mata mama. hensem? hehe.. ade2 jer mama ni...

    ReplyDelete
  9. salam daddy : diri ni jer yg belum bertuah lagi, takde gadis yg nak kat saya ni... uhuks.. nak carik cikmek molek lah..

    ReplyDelete
  10. salam bro..lebatnya rambut hang dulu..la nie nape tak bela rambut panjang hehehehe.......

    ReplyDelete
  11. wsalam sahrom : rimas dah berambut panjang, rambut ala2 botak ni lebih selesa...

    ReplyDelete
  12. Salam Pakcik..

    Nampak baiknya muka hehe..

    ReplyDelete
  13. wsalam tok wan : muka baru lepas akil baligh, mesti le baik dan suci murni gitu... haha

    ReplyDelete
  14. Salam dekk afezz...

    Tetiba ko kenang zaman muda remaja naper lakk...dekk...
    Aper pun masa2 tu happy kan....hahahah..semua tu dah jadi memori...sekarang dah tuo..macam2 nak kena fikir ni....

    ReplyDelete
  15. wsalam kak shami : barang yg lepas kene lah kite kenang.. kadang2 mmg seronok mengenang kisah lama. betul tu, zaman remaja mmg best, takde masalah... hahah

    ReplyDelete