29 July 2010

266 : Catatan Perjalanan - Taiping, Perak Part II

Gambar-gambar semasa aktiviti kursus, Hari Keluarga dan aktiviti Cuti-Cuti Malaysia di Taiping, Perak dari 24 - 25 Julai 2010.


Undangan Ke Majlis Perkahwinan
Anak Kepada TNC HEPA UM - Sungai Buloh





Berkursus Di Hotel Fleminton, Taiping






Santai di Taman Tasik Taiping




Makan Malam dan Indoor Games









Santai Sebelum Check Out






Zoo Taiping







~Salam Sayang~

8 comments:

  1. Salam Dekk afezz..

    Aikkkkk tapir kak ngah dah masuk zooo huhuhu patut laarr....kak ngah diam sekarang .....

    ReplyDelete
  2. besnyeee jalan jalannn
    lama x gi zoo

    ReplyDelete
  3. wah..ngan motor polis pon amik gak ke? nih dah cam family je..siap ade games semua..

    ReplyDelete
  4. wsalam kak shami : wow... kak ngah ade bela tapir ker? patut le ade cop nama kak ngah kat punggung tapir tuh

    boy : klu dpt pi jalan2 fully sponser cam ni mmg best.. aku pon dah lama tak pi zoo...

    ReplyDelete
  5. madey : ni merangkap semua, kursus + hari keluarga + jalan2...

    ReplyDelete
  6. salam..aku mmg puji kamera tue..cantik pic2 dia..
    p/s: aku dh survey, aku ikut kata hang..exit simpang renggam..hotel pun ckp cenggitu ;-)

    ReplyDelete
  7. Salam Apizz..

    Bestnya p jalan2... lama tak ccm... hehehe

    ReplyDelete
  8. wsalam sahrom : terima kasih le kepada kamera kawan aku tuh, klu takde dia, takde le gmbr2 yg cantik ni. Aku kg kat pontian, balik mesti masuk exit simpang renggam...

    wsalam tikah : mesti le best dalam ccm... hehee

    ReplyDelete