14 June 2010

247 : Jadual Minggu Ini

Kalau ikutkan jadual harian aku yang biasa, pagi pergi kerja (tapi takde keje) pastu balik keje, sampai rumah lepak sampai ke malam. Itu lah rutin harian hidup aku yang agak membosankan. Tapi minggu ni aku rasa rutin jadual harian aku agak berbeza sikit. Atleast ade gak aktiviti yang aku lakukan, takde le aku akan boring sepanjang minggu ni.

14 - 15/6 : Kerja macam biasa, tp still takde kerja yang bole aku lakukan. So, melepak je lah sampai balik. Ade sesiapa yg nak offer aku kerja part-time tak? Desperate ni.... hahaha

16/6 : Aku dah mohon cuti tapi tak diluluskan lagi. Pelulus pertama masih bercuti. Klu tak diluluskan gak, aku akan still pergi bercuti. Pedulik aper aku. 16/6 pagi aku nak ke bank di Batu Caves. Orang bank sibuk dah call aku, katenya ade masalah dengan aku nyer SI, tak boleh nak deduct katenye. Ape problem pon aku tak tau. Kacau betullah. Rasa nak kensel jer SI tu. Pastu aku rasa nak singgah kedai moto, nak beli helmet nak ganti helmet lama. Nak naik moto balik pi keje. Then aku nak servis Cik Siti Nur. Dah sampai masa untuk diservis, baru servis yang ke-3, masih free, sayang plak klu biarkan begitu saje. Dalam menunggu Cik Siti diservis, aku nak ronda2 Mid Valley, nak shopping le kununnya. Nak beli Tissot. Ade sesiapa nak temankan aku? Starbucks on me...

17/6 : Nak bawak mak pi HKL, ade appointment. Mungkin sekejap jer. Petang tak tau nak wat aper. Jom tengok wayang?

18/6 : Nak balik Johor lepas Jumaat. Tapi tak tau lagi programnya macam mana. Abang, kakak, adik semua nak balik juga, ade kenduri kawen kat JB. Abang nak balik Sabtu. Kakak nak tumpang aku, adik tak tau nak balik bile. Jumaat malam mungkin ade di Pontian. Jom AZ, kite pi makan2 tmpt pebret AZ tuh... aper name dia, Mandela??

19/6 : Pi JB, sepupu kawen, Aku gak yang still single.

20/6 : Mak kata pagi2 dah nak balik KL. Takut jalam jem, maklumlah cuti sekolah dah habis. Harap pagi2 tu tak jem lah...

21/6 : Aku on leave hari ni... Nak berehat


~Salam Sayang~

6 comments:

  1. tahniah bro..diari yg menarik..pi la tgk lagenda budak setan..meleleh awek hang nanti huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. salam,

    selamat memanfaatkan cuti..
    balik kampung tue, jgn lupa jeling2 kat orang johor hihi mana tau jumpa jodoh satu kampung kui3x

    ReplyDelete
  3. kalau ari jumaat mlm tu ko ada kat jb..leh lepak kejap. aku pergi KL on Sabtu

    ReplyDelete
  4. sahrom : best ke cite tu, aku dgr tajuk pon dah tak bernafsu nak pi tgk. tajuk punye ganas, takkan tangkap leleh plak? pergh... tak layan aku beb...

    wsalam syima : hihihih... ok2.. nnt sy jeling2kan smpi juling

    madey : jumaat malam aku kat pontian lah, sabtu baru pi JB

    ReplyDelete
  5. salam dekk afezzzzz

    Akak rasa kalau ko kawen mesti ko tak boring kan...opppppppps terlepas aar..pssssst yg tu kan ok naper tak cuba2..dekat...

    ReplyDelete
  6. wsalam kak shami : apasal yer, klu ade org sunyi or boring, mesti salahkan sebab org tu lom kawin lagi. takde sebab lain ker? igt klu kawen bole hilangkan sunyi dan boring ker? jgn lupe, masalah akan wujud gak tau....

    ReplyDelete