17 May 2010

241 : Sesuatu Yang Baru

Setelah lama mengidam dan merancang nak memilikinya, akhirnya malam ni aku dapat tidur atas katil yang baru. Selama ni aku tidor atas katil yang rasanya seusia aku, sampai bengkok dah kaki dia. Jadi dengan rasminya aku telah memberi pencen kepada katil lama aku.

So, amacam? Cantik tak katil baru aku ni. Ditambah pula cadar, sarung bantal dan quilt baru hadiah birthday aku yang lepas. Gambar tuan punya katil jer takde kat atas katil tu.


Siapakah yang bakal tidor ngan aku kat katil ni? hahaha

16 comments:

  1. salam afeezz...

    CANTIKKKKKK

    tayang ler sikit dr jauh suasana bilik tu , he he he

    InsyaAllah akan mjelma ler org nya nanti

    ReplyDelete
  2. fuyooo...katil baru, snap la gambo katil baru lepas bangun tido..hehehe

    ReplyDelete
  3. salam afeez,

    kereta baru, katil baru, bila nak ada yang .......... whoops! sorry

    ReplyDelete
  4. salam

    ayat tg last cm tak tahan tu...berangan dah dia,,,

    hmmm dah beli katil baru tuu,signal lah tu tak lama lg tido berteman....

    ReplyDelete
  5. wsalam kak ummi : cantik kan, dah lama mengidam katil kaler putih ala2 english style gitu. nnt sy wat entry suasana bilik sy.. tungguu....

    salam ct : hahahha.... esok pg sy snap selepas bangun tido.. tungguu....

    ReplyDelete
  6. wsalam Ayah Zain : bini baru kene tunggu green light bini tua dulu AZ..

    wsalam CM : aper bole buat kak, berangan jer dulu. wow... tido berteman ker? i likee

    ReplyDelete
  7. siapakah penghuninya?? pasti ada cume masa belum menemukannya kan huhuhuh

    ReplyDelete
  8. sahrom : buat masa sekarang, aku penghuni tunggalnya

    ReplyDelete
  9. Salam Dek afezzzzzz

    Aikkkk dulu katil bujang..sekarang katil...kelamin tu hikkkkkks

    CM..tak lama dah tu kan ..hehheh adekk kita ni nak masuk group bapa2kan..CT nur pun dah ado...
    Pelan2 dek himpun satu2 biar lengkap..hehehe..esok2 carik orang tulun jaga makan, pakai dan berikan zuriat untuk untuk diri mu pulak...hehheh oppppppps sorry ...terpanjang...pulok..hehehh mesti ko sengih2 depan pc kan...

    ReplyDelete
  10. wsalam kak shami : cisss!!! macam tau2 jo den tongah songih sorang2...

    ReplyDelete
  11. salam anakanda afeez,

    tahniah! beli katil baru...kemas nampaknya.
    is it a signal that .... hahaha

    ReplyDelete
  12. wsalam kak nab : mesti le kene kemas2, klu sepah2 serabut kepala nnt... signal mesti kene bg klu nak membelok, klu tak bole eksiden...

    ReplyDelete
  13. Salam anakanda

    Nampak dah ada signal tu...kalau bg kad jgn lupa org tua kat sini.

    jumpa lagi

    ReplyDelete
  14. wsalam mama ju : kad aper yg mama nak? kad ATM, kad besdey, kad selamat hari guru? nnt sy bg kat mama. tp klu mama mintak kad kredit, anakanda takleh bg lah... klu mama nak langsaikan hutang kad kredit saya, OK!!

    ReplyDelete
  15. haha apa yg ko buat sampai bengkok kaki katil ko tu? ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  16. pijal : katil tu dah seusia aku, mau nyer tak bengkok kaki dia, dah tua la...

    ReplyDelete