05 May 2010

237 : Bila Hati Sudah Berkenan

Hari Jumaat lepas saje jer pergi berjalan2 di Mid Valley bersama 'I'. Tujuan sebenarnya sekadar membeli-belah tingkap sahaja dan tengok2 jam tangan. Dah lama bebenor teringin nak beli jam tangan, tapi sampai ke sudah tak beli2. Tak tau nak cakap camne, klu dah teringin nak membeli, tak jumpe pulak yang berkenan di hati. Akhirnya mata tertarik pada ......


Tissot Sport PRS330

Cantik jugak jam ni. Tapi harganya.... perghh... setengah bulan gaji. Harga online pon USD400 before discount. Tapi klu tengok yang real lagi cantik daripada gambar di atas. InsyaAllah, akan aku rembat jugak sebijik Tissot tidak lama lagi...

12 comments:

  1. Salam Afeez...

    Alaaaa kalau hati dah berkenan...nape tngu lama2..beli ajer la!!!

    Xpun print gambar tu jer..pas tu tampal kat lengan...ok gak..hahahah

    ReplyDelete
  2. Salam afeez,

    betul kata azima tu. kalau dah berkenan beli jer.

    orang kata begini" biar menyesal membeli, jangan menyesal kalau tidak membeli' hehehhe

    ReplyDelete
  3. swatch tak minat ke?? swatch pun cantik tau

    ReplyDelete
  4. wsalam azima : amboi2... melampau betul nak print pastu pakai kat tangan... huh..

    wsalam AZ : betul3 tu... beli je lah, alah membeli menang memakai...

    salam sahrom : swatch aku tak berapa minat lah......

    ReplyDelete
  5. Salam Afeezz...
    WOW!!!!
    cheq tak pakai jam tangan... hehehe

    ReplyDelete
  6. wsalam tikah : hang tu yg patut pakai jam, jgn peristiwa ari tu terjadi lagi.. hikhikhik....

    ReplyDelete
  7. Salam Afeezz,

    Sy suka jam..
    Amat suka..
    Sy ada 7 koleksi jam..terbaru hadiah dari my anuty bfore umrah..
    Tp masih blum ada TISSOT dalam simpanan..

    ReplyDelete
  8. wsalam syima : wow!!!! sy pon suke jam gak, jam yg still bole pakai ade 5 tp semua murahan punya lah...

    ReplyDelete
  9. aku suka jam esprit yang aku baru beli..

    harganya takle semahal tissot ko tu, tapi mmg dah lama aku aim jam tu.. dari tahun 2008 sbb design 2008.. dah lapuk pun x per, sbb x mampu sgt nak beli mahal2.. aritu ada extra less masa Jcard day, baru lah dapat beliu, huhu

    ReplyDelete
  10. akan aku dpt kan juga tissot itu satu hari nnt....

    ReplyDelete
  11. salam Afezzzzz

    ohhh jam ker akak tak der jam tangan dek..cuma ada jam kat hp jer
    hehehhe tengok2 jam juga tapi tak beli pun..naper..rimas kut banyak sangat urusan ..tak sempat pakai jam..heheh k specially nak wuduk kena buka jam huhuhu leceh btul..

    ReplyDelete
  12. wsalam kak shami : akak dah banyak gelang tangan, smpi ke siku dah, tu yg tak pakai jam tangan.... hahahah

    ReplyDelete