04 May 2010

236 : Mengantuk

Semalam entah aper le salahnya, aku mengantuk giler tahap gaban peringkat ke 7 kat opis. Dah le sememangnya aku takde keje nak dibuat, bertambah le mengantuknya aku. Menguap entah berapa puluh kali, berdiri salah, duduk lagi lah salah. Kalau dapat tilam dan bantal tatkala itu, mau terlelap lena aku macam baby dalam buaian.

Malam sebelumnya aku tidor awal, seawal pukul 9.30 malam aku dan masuk tido. Terlelap entah pukul berapa. Bangun pagi pukul 6.30 pagi. Takkan tak cukup tidor lagi, ini dah terlebih2 tido namanya. Tapi kat opis, masyaAllah..... satu penyiksaan kalau mengantuk macam ni....

11 comments:

  1. klu aku la jadi hang..aku pi stor fail tue..pi layan je tido hahahaha...

    ReplyDelete
  2. terlebih tdo lah tu sampai ngantuk mcm tu

    ReplyDelete
  3. sahrom : port kat bilik fail dah ada org booking. aku ni takde port tido... klu time lunch, tido kat meja jer... sambung2 kerusi, dpt gak lena sekejap...

    pijal : betul3.... ade org cakap kat aku camtu..... terlebih tidor pon bole mengantuk

    ReplyDelete
  4. Salam afezz

    iskkkkk ader ker layan tidor kat bilik file...heheh noti arrr

    Kalau ngantuk jalan2 pi bercakap ngan rakan2 buat2 tanya apa jap ok lah mata tuh..hehehhe

    ReplyDelete
  5. wsalam kak shami : eh.. maner de sy tido dalam bilik fail.... semalam, sy layan mata jer... tak tahan sy maen games pastu makan... nak wat keje, keje takde....

    ReplyDelete
  6. Salam Afeezz,

    Terlebih tidur pun tak baik untuk kesihatan..badan jadi lesu
    Carilah sesuatu yang manfaat untuk dibuat.

    ReplyDelete
  7. kalau cm pi kat surau n bummmm,,zzzz...tp cikgu kn masuk kelas gak.

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Comelnya baby tu menguap...hang pun lagu tu juga ker? hehehe

    ReplyDelete
  9. wsalam syima : tu le pasalnyer mengantuk lagi, walaupon dah terlebih2 tido...

    kak CM : kat tmpt sy ni, surau tingkat 3, malas betul nak naek atas.....

    wsalam atikah : cheq klu menguap lagu tu, sure huduh punye... haha

    ReplyDelete
  10. salam afeez,

    ada az kisah kau mengantok tu. tapi yang az tergolak bosar ialah mengantok tahap 7.

    ada berapa pringkat tahap mengantok afeez. hahahahahahahha

    ReplyDelete
  11. wsalam AZ : sy pedulik aper klu AZ kesah pon.. hahaha... mengantuk ni sebenarnya terbahagi kepada 7 tahap di mana tahap ke 7 adalah yang paling kronik sekali...

    ReplyDelete