03 April 2010

222 : Bulan Sukan

Bulan April ni telah bermulanya Pesta Sukan Staf di UM. Ini bermakna, sesiapa yang mengambil bahagian dalam acara sukan, akan turun training setiap petang selepas waktu pejabat. Aku juga tidak mahu ketinggalan untuk menyertai beberapa acara sukan. Walaupun aku ni bukan seorang 'jock', namun aku akan join sekadar suka2, memberikan semangat kesukanan kepada team aku, ZON 6.

Tahun ni aku mengambil bahagian dalam 2 acara sukan, sama macam tahun lepas. Aku mengambil bahagian dalam sukan Bola Tampar dan Bola Jaring Lelaki. Tambah hebat lagi untuk tahun ni, aku telah dilantik sebagai Pengurus Pasukan Bola Jaring Lelaki Zon 6. Tak kesah lah, janji aku dapat main sama.

Hari Isnin nanti aku akan turun untuk game yang pertama, Bola Tampar. Game di peringkat kumpulan dan kami akan turun menentangan Zon 2. Harapan nak memang tu agak tipis, tapi kami takkan bagi kemenangan percuma kepada Zon 2 tu. Aper2 pun, wish us Good Luck....


~Salam Sayang~

10 comments:

  1. waa naik pangkat jadi pengurus.. tahniah lah yer

    selamat mengurus team sampai jadi juara

    ReplyDelete
  2. hahhaa.... minggu depan aku akan kerah semua pemain turun training... thn lepas dapat no.4, thn ni make sure masuk top 3

    ReplyDelete
  3. Salam Afeez,

    Semoga mejadi pengurus yang dedikasi,.

    Gunakan tagline "Tak dapat naib johan, Johan pun jadilah'

    ReplyDelete
  4. Salam Afeezz,
    Wooo.. dah jadi pengurus...
    Moga team hang dpt menjadi juara thn nie... go.. go.. go...

    ReplyDelete
  5. salama anakanda

    Badan slim mlim tentu boleh menang!
    Selamat berjuang.

    ReplyDelete
  6. wsalam papa zain : tagline yg bagus tuh, Tak dapat naib johan, Johan pon jadilah.... hahaha

    wsalam tikah : InsyaAllah, tgh berusaha menjadi juara ni..

    wsalam mama ju : slim ker?? hahha

    ReplyDelete
  7. salam Afeezz..

    ni yg payah nih , mana satu akak nk sokong , adik atau jiran .
    abg tu kata dia mcm pernah nampak Cik CT NOR tu kat UM ..

    ReplyDelete
  8. wsalam kak ummi : akak kene sokong saya ler, jiran tu akak sokong yg laen... hahah... wah3.. glemer gak cik Siti sy tu kat UM yer... tak sangka

    ReplyDelete
  9. Salam afeezz,

    All the best in ur games!
    Apa yg penting enjoy je..menang tue bonus..
    Nnti sy import pasukan sorak utk u haha

    ReplyDelete
  10. wsalam syima : thanks... kami mmg memerlukan pasukan sorak tu. hantar petang ni tau, 5.30 petang di Pusat Sukan UM

    ReplyDelete