30 March 2010

220 : Yet Another Birthday Present

Haha.... dah sebulan berlalu, tapi masih menerima hadiah sempena birthday ku yang lepas. Bak kata seorang sahabat, "Masih ramai yang sayang". Terima kasih kepada yang sudi memberi, terima kasih kepada kakak dan adik aku. Love you all....



Set cadar dan quilt


15 comments:

  1. waa bagus lah dapat hadiah tu.. tak ramai org pasang quilt tu.. bagus tu..

    ReplyDelete
  2. Salam anakanda

    Wah glamour lah anakanda ni...ramai org sayang...baca apa ya!

    Nak sambung cerita Korea...Baru2ni penyanyi Korea dtg kat bukit jalil...YA allah budak2 prm punyalah...kwn2 anak sanggup beli teket Rm 400 utk duduk depan..happy sangat..byr ansuran kat ayah...mereka dtg group pulak..semua nak duduk dpn..anak2 mama sek Maahad tapi pun gila dgn gruop penyanyi korea ni...hai macam2lah budak2 prm ni..mama nak kata mcm mana?

    ReplyDelete
  3. Salam Afezz,

    Wah!! dpr hadiah lagi besar...

    ReplyDelete
  4. salam che pit : bilik aku ade air-con.. mesti sedap tidur dalam quilt tu. skrg ni aku pakai selimut buruk jer...

    wsalam mama : alhamtumilah (anak buah sy sebut), masih ramai yang sayang... hadiah ni kakak ngan adik sy share belikan...

    mama, sy ni tak pernah pi konsert. rasanya rugi jer nak menghabis duit rm400 semata2 nak membeli tiket konsert. tp terpulang pada individu lah benda ni semua...

    wsalam tikah : next month nyer harap2 dapat lagi besar... haha

    ReplyDelete
  5. bertuah la tuan punya badan dpt gebar baru. tp skrg x guna gebar tu pun sbb cuaca panas. nak pasang air con ekonomi x mengizinkan plak.

    ReplyDelete
  6. salam daddy : bukan setakat dpt gebar jer, cadar pon dpt. last year dapat bantal, hopefully next year dpt katil plak.. hahaha

    ReplyDelete
  7. Salam Dekk afezz

    Wowww dapat set cadar...hehehe dari saper tu dekkk hehhe heheh semua..ada bantal..bagai..rezeki tu...hehheh kalau orang ingat kita...tentulah kerana kita pon ingatkan depar semua...kan...hehheh

    Happy belated birthday to you dekk...hehehh

    ReplyDelete
  8. Salam Afeezz,

    Bilik sy takde air-cond pun tapi ada je quilt tue hihi..

    ReplyDelete
  9. Salam Afeezz,

    Wah!! demand nampak.. nak katil lak tahun depan... tapi kan kalau cheq cheq mintak set bilik tidur terus... tak payah nak tunggu thn lagi satu nak cukupkan set dlm bilik... hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam afeez

    mintak teman tidor lagi baguss dik,untung dia,makin tua makin disayangi...

    ReplyDelete
  11. wsalam kak shami : kakak ngan adik sy yg bagi, depa share, tu yg dpt banyak....

    wsalam syima : klu takde aircon tak best pakai quilt, dia kene sejuk2, baru feel.....

    ReplyDelete
  12. salam tikah : wah3.. mengata cheq demand, dia tu lebih demand lagi smpi nak mintak set bilik tidoq

    salam cikgu mas : teman tidoq?? i likee...

    ReplyDelete
  13. waa ada ekon bilik ko? tumpang tdo leh? hihi

    ReplyDelete
  14. Pijal,

    Cheq rasa afeezz bagi kalo hang nak tumpang tido..sbb dia mmg tgh cari teman tido tue hihi

    ReplyDelete
  15. salam pijal : ye2.. bilik ku berairkon, nak tumpang tidor? mai ler... huhu...

    syima : sy mencari pasangan ehem3 bole?

    ReplyDelete