23 March 2010

219 : Mari Berhibur

Kali ini saya akan menghiburkan pengunjung blog saya ini dengan sebuah lagu berbahasa Korea berjudul Because I'm A Girl nyanyian Kiss. Lagu ini diperkenalkan kepada saya oleh seorang rakan beberapa tahun lalu. Beliau telah menceritakan jalan cerita video clip lagu ini. Pada ketika itu saya berfikir, "Uish... komplek nyer cerita dia, bole ke muatkan dalam satu lagu?". Nak tau aper ceritanya, saksikan sampai habis video clip ini.

Untuk translation lagu ini, layari di SINI

Semoga terhibur.


~Salam Sayang~

15 comments:

  1. Salam Afee:

    Macanm pernah dengar pulak lagu ni dalam Bahasa Melayu. Siapakah yang menyanyikannya

    ReplyDelete
  2. wsalam ayahanda zain : owh... dalam BM tak pernah dengar plak...

    ReplyDelete
  3. Salam Afeezz..
    Cheq gila ngan lagu nie dulu.... hari2 dok pasang... huhuhu suka klip video n lagu nie... ada sesuatu cuba disampaikan melalui lagu nie....

    ReplyDelete
  4. salam anakanda

    Anak2 mama gilakan apa2 yg dtg dr Korea...sampai kedai Korea yg jual wallpaper pun nak dilawati...mama minat drama2 diaorang...

    Oo ORG LELAKI pun minat lagu Korea ke?

    ReplyDelete
  5. Belanja lulus exam tu no hal...sila hubungi mama di no.....

    ReplyDelete
  6. wsalam tikah : cheq suka video klip yg ade jalan cerita... baru bermakna lagu tu, walaupon tak paham.. haha

    wsalam mama : cheq kalau lagu tu sedap, cheq layan jer. tp tak berminat plak nak tgk cerita2 korea atau yg seumpama dengannya.

    ReplyDelete
  7. wsalam mama : maner no. nyer... hihihih

    ReplyDelete
  8. aku suak video clip yg ada lirik.. leh aku melalak sama haha

    ReplyDelete
  9. salam che pit : owh... nnt aku sediakan lirik dia sekali untuk membolehkan ko melalak bersama2...

    ReplyDelete
  10. Salam Afeezzzzz

    Ado ker lelaki sanggup berkorban macam tu...sekarang nih.....kebanyakkan suko pedayakan gadis ado ler....

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. salam afeezz:

    mendalam maksud lagu ini sbnrnya,
    perlukan penghayatan,
    apa2pun baik lelaki mahupun perempuan hargai lah setiap insan yg dtg ke dalam hidupnya,
    adakala kasih syg itu perlu diungkapkan..

    ReplyDelete
  13. wsalam kak shami : klu saya le kak, isk... entah ler, pikir 10 tahun pon belum tentu ada keputusan.. hahaha... tp kasih sayang dan cinta bole mengatasi segalanya

    salam comment deleted : saper author yg delete hang tu?

    ReplyDelete
  14. wsalam syima : betul tu, cheq setuju bebenor ngan kata2 hang tuh..

    wsalam mama ju : ulas sikit aper yg mama paham tuh...

    ReplyDelete