17 February 2010

205 : Mari Berhibur




Mari berhibur. Setelah penat dengan aktiviti kemas mengemas semalam, saya hiburkan anda semua dengan sebuah lagu berbahasa Sepanyol dari kumpulan Il Divo yang berjudul Isabel. Il Divo adalah sebuah kumpulan paduan suara lelaki yang terkenal dengan lagu2 berbahasa Sepanyol walaupon ahli2nya rata2 bukan dari negara Sepanyol. Jika anda berminat untuk menyanyi bersama2 mereka, ini lirik lagu Isabel di dalam bahasa Sepanyol. Semoga terhibur.


ISABEL
Volar
Caer
Al fondo el dolor
Sonar
Perder
Imperios de ilusion
Hoy no tengo nada
Si no estas
Mi corazon se apaga

Isabel
Si te vas
Tu Dios se enfadara
No dejes que este amor
Muera asi
Llorare
Iloraras
Sufriendo en soledad
Vuelve a mi y yo te hare
Feliz
Isabel

Buscar
Sentir
La gran pasion de amar
Tratar
De huir
A ese tiempo que vendra
Escapando del pasado
Tu y yo
Siempre enamorados

Hoy no tengo nada
Si no estas
Mi corazon se apage

Isabel
Yo te amaré

Isabel
A dónde irás sin mí
Yo no sabré vivr
Sin ti

Isabel
A dónde irás si mí
Yo no sabré vivir
Sin ti

Isabel
Si te vas
Tu Dios se enfadara
No dejes que este amor
Muera asi
Llorare
Iloraras
Sufriendo en soledad
Tu vuelve a mi y yo te hare
Feliz
Isabel.


Salam Sayang ...


10 comments:

  1. salam

    aduuss afeez,k.mas dengar lagu ni dr mula sampai abiss,bukan pasal lagu tu wat CM dengar,tapi melihatkan kehemseman tahap gaban semua penyanyi tu,lebih2 lg yg rambut paras bahu tu,andai wanita boleh berpoligami semuanya ku sebatt,tapi the big question???

    Nak ker depa tu kt CM ni?????wakakakaka..

    aduuuuhh hemsemm lorr..

    ReplyDelete
  2. wsalam kanda mas : waduh2... kak mas berhibur tang laen plak yer...

    ReplyDelete
  3. Salam afeez,


    hebat bangat kamu ni ya. Dapat di mana lagu2 ini.good surfing

    ReplyDelete
  4. wsalam ayahanda zain : sy minat group ni, sy ade cd dia, tp satu tu jer lah cd yg sy ade, mostly lagu dlm cd tu lagu spanish... layan gak lah... amacam AZ, bole celen lagu russia tu ker?

    ReplyDelete
  5. Salam Afeezz,

    Terhibur..tp kalo faham mungkin lagi terhibur hehe
    Dengar muziknya mcm syahdu & sedih je..xplain sket jln cite lagu tue?
    Motif awak berjaya laa eks huhu..

    ReplyDelete
  6. sepatah haram aku tak faham..

    cuma yg pasti, Isabel tu nama seorg perempuan..

    yess, cayalah pijal, tahu bahasa sepanyol

    ReplyDelete
  7. wsalam cik syima :

    Flying, falling down on pain
    playing, losing empires of illusion
    today I have nothing if I don't have you
    my heart extinguishes itself

    Isabel if you go away
    your God will get angry
    don't let this love to die this way
    I will cry, you will cry
    suffering in seclusion
    come back to me and
    I will make you happy, Isabel

    searching, listening to the great passion of love
    trying to escape from the future
    running away from the past
    you and I, always in love

    today I have nothing if I don't have you
    my heart extinguishes itself

    Isabel I'll always love you

    Isabel where will you go without me?
    I could not live without you (x2)

    Isabel if you go away
    your God will get angry
    don't let this love to die this way
    I will cry, you will cry
    suffering in seclusion
    come back to me and
    I will make you happy, Isabel

    ReplyDelete
  8. salam en. che'pit : cayalah.... ade gak faedah aku postkan entry ni, atleast ko dah belajar bahasa sepanyol...

    ReplyDelete
  9. Salam dekk afezz..

    Berhiburlah dekk..jgan kaco orang dah..sesekali cuba ko carik lagu2 taranum bacaan al quran lakk...amacam hehehhe

    ReplyDelete
  10. wsalam kanda shami2 : bole2... bole diusahakan... insyaAllah

    ReplyDelete