15 November 2009

Posting No. 179 : Mari Berhibur

Mari kita berhibur di pagi hari minggu ni. Klip ni aku amik sendiri, sori kualiti gambar kurang memuaskan, maklumlah pakai hp cap ayam jer. Ni lah keje aku klu takde keje lain yang nak dibuat. Enjoy lah tiga klip ni dulu, insyaAllah... ade mangsa2 yang lain.

video
Mangsa pertama

video
Mangsa kedua

video
Mangsa ketiga


Salam Sayang ...

12 comments:

  1. salam budak nakal

    kalau buat pada kekanda..kena kick sia-sia jer dik,tak de koja meh sini tolong pi kedai beli kelapa,,hehehe

    ReplyDelete
  2. salam kekanda mas : hahha... aler kak.. nak gurau2 jer takkan kene kick gak kot.. takmo lah pi kedai beli kelapa..

    ReplyDelete
  3. Salam afeez,

    kau buat ala-ala wakenabib yer, mengusik mak n anak dara orang yer.

    ReplyDelete
  4. salam afeez...
    nakal juga ko yer...
    tp akak nampak yg mangsa pertama tu comel gak tu , dia dh berpunya ke lum , kalu lum , boleh akak tlg pinangkan untuk ko .

    ReplyDelete
  5. Salam Afeezz..

    Hehe..mmg terhibur..
    Mcmana bleh timbul idea nakal tue? hikhik
    Tp make sure yg di 'usha' takde heart attack tau hehe..
    Kang collapse..payah lak hang hehe

    ReplyDelete
  6. salam ayahanda zain : wakenabeb tu bukan sergah2 org az, style tu susah sikit nak wat. sy wat yg senang2 jer ler... menghibur hati sendiri

    salam kekanda ummi : nakal ke? hikhikhik... kanda, mangsa pertama tu single lagi, pernah gak berskendel ngan dia.. hikhikhik..

    salam sahabat sinomosa : semua mangsa2 tu sy tau takde masalah jantung, tu yg kene tuh...

    ReplyDelete
  7. Salam Apiz,
    Apsal mengusha pompuan je...cuba leh usha orang lelaki pulak, memang sedap ko kena ketuk kepala...nasib tak de yang berpenyakit latah, kalau idak...abiss...
    Tapi nak tengok suspen mula-mula tuh...macam clip yang selalu muncul hantu seram je...lagi dibalik tiang, dibalik tangga....
    Lepas ni Apiz boleh le buat felem production...

    ReplyDelete
  8. salam kekanda nija : buat kat laki tak jadi lah. kat pompuan jer yg menjadik.. hihih.. nak buat filem production nyer kak?

    ReplyDelete
  9. hummmm...kalu gambo akak yg kuar mahu ku karate mat encem..heheheh

    ReplyDelete
  10. salam kekanda ct : memula dulu tak prepare ape2 pon, tu yg siap kene ketuk ngan fail. tp skrg sy dah berpengalaman, bisa mengelak ape saja yg datang.. setakat karate tu.. kacang jer.. hahaha

    ReplyDelete
  11. Salam apeezz..

    He.. he.. he.. ada2 jer hang nie...

    ReplyDelete
  12. salam sahabat tikah : aler, saje nak menghibur kan hati sendiri

    ReplyDelete