26 October 2009

Posting No. 168 : Aku Dahulu Dan Sekarang

Seperti yang telah dijanjikan, ini adalah beberapa keping gambar aku dulu dan sekarang.

DULU
Gambar sekitar tahun 2006 dan 2007




KINI
Gambar tahun 2009



Terserahlah kepada anda untuk membuat penilaian sendiri. Jangan kutuk dah ler. Gambar tahun 2009 semua pernah post kat sini, tu jer yg ade.


Salam Sayang ...

14 comments:

  1. Salam Apeez...

    Cheq terpegun... lainnya muka hang dulu dan sekarang.. tp comel... :) Nie nk puji nie... gambar hang atas kapal pakai baju oren tu cun... :) la nie ensem... ha.. ha.. ha..

    Rasanya waktu tu... berat hang dah turun if dibandingkan ngan pakai baju biru tu... betul ker?

    Lepas kak mas tgk nie... mesti berkobar2 semgat dia nak diet nie... ciyok2 ciyok2 kak mas... apeez boleh... akak pun boleh.... :)

    ReplyDelete
  2. hehehehehehehe,kekekekekek,ampuuunnn sayangg akak tak mampu nk komeeenn,untuk thn 2007 tuu,,,

    esok akak komen lagiii

    hehehehehehe,,,aku mesti kurusssss..ko sumber inspirasi ku

    ReplyDelete
  3. salam tikah : gambar berbaju biru atas tu bersama keluarga kat windsor UK, masa tu tahun 2004. rasanya gambar baju kuning tu yg nampak paling chubby sekali.. hihih.. masa tu lah rasanya zaman kegemilangan aku...

    salam kak mas : komen kak jangan tak komen....

    ReplyDelete
  4. huhuhuhuhu....piz...tengok gambar yg pakai selipar tgh duduk tu...kaki hang nak sarung selipar tu pon rasenye cam sendat....huhuhuhuuhuh....

    apa2pon hang dah berjaya piz...tahniahhhh....

    ReplyDelete
  5. Salam apeez,

    hahahhahahahhahahahahhah, kekekkekekekekkekekekekek

    bravo, tahniah,

    ReplyDelete
  6. salam anis : rasanya gambar tu le yg paling chubby sekali...

    salam AZ : hahaha.. hihihih... wahwahwah....

    ReplyDelete
  7. salam tuan rumah..

    hmm bleh kongsi rahsia nie..:)

    ReplyDelete
  8. oopss..hmm dah tau rahsianye bila pas bc entry bwh..heeee..

    ReplyDelete
  9. Peez,
    Comel la adik akak masa pakai tshirt kuning tu yang paling cute sekali...K.Nija prefer lagi masa zaman kegemilangan Apiz tu...sekarang ni tak berapa nak cute dah laa..elok kalau gemuk lagi kott...meh..makan cheese cake meh...

    (k.mas tunggu nak komen esok, sebab dia tengah buzy menerai gerdel yang dia beli ari tu nih...)

    ReplyDelete
  10. oh..ok dah saiz skrg, jgn tambah2 lg yer..badan idaman setiap wanita..hihihihi

    ReplyDelete
  11. Salam afeez

    akak terkejut biawak tgk ko dahulu,kalau tgk gambar akak dulu kecik skrg besar,tapi tgh ko dulu besar sekarang kecik,,,


    dik,akak declare mulai hari ni,ko lah sumber inspirasi ku,tak terkomen rasanya byk kali aku pi umah ko ni,setiap kali tgk gambar ko yg dudok akak ketawa,dik pesan akak jgn cari isteri pandai masak,takut ko kembali ke zaman kegemilangan,hehehehe..

    akak memilih ko kini,yg dulu tu tak maau arr...

    apepun jgn kecik hati yer,akak pun gumoook jugakk....size doesnt matter k..

    tahniahhh...

    ReplyDelete
  12. salam sinomosa : terima kasih pasai sudi lawat rumah saya yg tak seberapa ni. takde rahsia pon yg dpt dikongsikan. byk2kan minum air kosong jer. tu yg saya buat sekarang, bukan buat.. tp mmg kuat minum air...

    salam kak nija : kak nija ni suka yg tembam2 ker? noti kak nija ni, suka nak menchubbykan org laen, tapi dia slim river jer.

    salam ann : tgk tu kak nija aper yg ann cakap, badan idaman setiap wanita tuh. ni yg nak letak gambar shirtless ni... anyway, thanks ann..

    salam kak mas : saya tiap2 hari cube untuk mementenkan badan ni, hari2 timbang, kadang2 smpi 2-3 kali sehari. tapi jarumnya scale tu tetap kat situ.. hahha...
    isk3.. kak mas ni, ade ke suruh cari bini yg tak pandai masak, klu tak pandai sure akan beli gak, same jer, silap2 leh kembali ke zaman kegemilangan gak. kene cari bini yg sama2 nak menjaga badan lah, bole same2 diet.. betul tak...

    ReplyDelete
  13. lain nyer..tp tak per....cunnnnn

    ReplyDelete
  14. salam wiwin : yg mana cun? dulu ke sekarang?

    ReplyDelete