21 October 2009

Posting No. 165 : Kursus Pembentukan Sahsiah Kerjaya, Mac 2009 @ Glory Beach Resort, Port Dickson

Kursus Pembentukan Sahsiah Kerjaya telah diadakan pada bulan Mac 2009 bertempat di Glory Beach Resort, Port Dickson tapi gambar-gambar semasa kursus tersebut baru sahaja aku dapat. Punya lah lama mintak kat minah tu, minggu lepas baru le dapat. Isk3... Apa2 pon, ini adalah sebahagian daripada 1000++ gambar yang telah diambil, aku sekadar nak berkongsi bersama sahaja...


Gambar2 sebelum perjalanan.. happy sungguh mereka yg naek bas


(1) Peserta kursus sebelum memulakan kursus
(2)Ucapan pengerusi jawatankuasa kursus



(1) Peserta kursus khusyuk mendengar taklimat
(2) Peserta kursus yg tak khusyuk mendengar taklimat



Peserta kursus tekun menjawab soklan ala2 tengah amik SPM gitu


Suasana minum petang, takde best sgt minum petang dia


(1) Uish.... garangnya fasilitator ni, kene marah la ni...
(2) Aktiviti meniup belon


(1) Belon dah besar, tapi tak meletup2 gak...
(2) Peserta2 kursus



Pertandingan Miss Neswspaper World 2009


Peserta2 perandingan Miss Newspaper World 2009


(1) Pemenang pertandingan Miss Newspaper World 2009
(2) Happynyer peserta kursus, kursus ke aper ni...



Dinner....


(1) Pertandingan melukis untuk kanak-kanak
(2) Persembahan tarian oleh peserta wanita



(1) C'mon lets twist again.... c'mon..
(2) Penonton persembahan peserta


(1) Tak habis lagi tarian twist ni... sakan makcik2 ni menari
(2) Persembahan peserta lelaki dengan penyanyi cilik jemputan



Persembahan peserta lelaki..


(1) Gambar kenang-kenangan
(2) Menuntut hadiah masing2... hamper jer..


Salam Sayang ...

13 comments:

  1. Salam apeezz...

    Seronok tgk gambar2 korang semua nie... hapening jer... cheq paling suka p kursus... tak yah buat kerja... he.. he.. he...

    ReplyDelete
  2. salam

    tak nampak pemalu pun dia...tak caya arr dia pemalu...

    ReplyDelete
  3. salam tikah : mmg seronok klu pi kursus, dengan syarat kursus yg best ler... klu kursus yg membebel dr awal smpi akhir, maha bosan jawabnye...

    salam kak mas : tu baru sy letak gmbr skema, ade lagi gmbr2 laen yg malu nak bubuh kat sini... hehehee

    ReplyDelete
  4. Salam Afeez,

    hehehhe, hensem CM tak malu punya. Dia saja buat buat malu. yum yum yummy

    ReplyDelete
  5. Afeezz....ni dah kiranya 7,8 kali gak visit ur blog...sy suka cara Afeezz...frank and straight 4ward. Ciri2 pemimpin yg BAIK :-)

    Boleh tanya tak? Afeezz ni kerja di mana? Asyik kursus manjang....pelik gak.

    CM....sy tgk Afeezz ni SAH pemalu...org2 pemalu selalunya bila berkata2 (menulis) mmg seakan2 gaya Afeezz menulis...saya tau sgt, sbb sy ni pun malu2 tp sentiasa MAUUUU....hehehehe

    ReplyDelete
  6. glory beach resort yg tak glow..

    ReplyDelete
  7. salam ayah zain : hensem ker? malu ke? yummy ker?

    salam imran paris : merci!! pasai sudi lawati blog sy yg tak seberapa ni. sebenornye sy ni tak pandai nak pakai ayat2 yg bombastik fantastik mr loba2, pasai tu tulis maen straight forward jer. Sy keje kat UM la abg imran, maner de kursus jer, thn ni baru 2 kali dpt pi kursus, tak cukup lagi keperluan kursus tahunan.

    salam che pit : glory beach resort tak seglory namenya...

    ReplyDelete
  8. Salam dek afeezz..

    Adoi ler adikku sorng ni kdg2 teremosi tulisanmu..takut akak....
    Aper pun nak tanyer aper gembira bulan disember tu....tulun jawap bole

    ReplyDelete
  9. Salam Afeez,

    Az teringat pulak dulu az ada hantar anak-anak buah az g kursus pembentukan sahsiah terpuji (untuk orang ada probelem, ngeh ngeh), tp afez sahsiah kerjaya. ok la tuh

    ReplyDelete
  10. salam kak shami2 : saya ni menulis kadang2 ikot perasaan gak, klu masa tu tgh marah, tulis pon ala2 marah ler, klu tgh cool aman damai, tulisan pon cool dan aman lagi damai shj, oleh itu kak shami2 jgn le takut.... pasai kegembiraan bulan disember tu, harap akak bersabar lah... ade rezki dan sy gembira, sy akan bgtau...

    salam ayah zain : ni kursus utk semua kakitangan opis sy, mmg tiap2 tahun kami akan organize kursus..

    ReplyDelete
  11. salam dik apeezz..
    pemuda hensem lagi pemalu yg dlm gambar k6 tu ka , yg peserta kursus tak khusyuk tu .. kalu bkn ,yg mana satu ek

    ReplyDelete
  12. kak ummi : hahha.... tu lah dia, betullah

    ReplyDelete
  13. Apa JawatanKosongKerjaKosong.com tawarkan?

    Terlalu banyak websites menyebarkan jawatan kosong, kerja kosong, jawatan kerajaan. Tetapi kebanyakkannya sudah lapuk dan tidak terkini. Ataupun anda terlambat untuk melihat iklan tersebut dan terlepas peluang.

    Jangan sia siakan potensi diri anda untuk mendapatkan pekerjaan terbaik. Daftarkan diri anda dengan JawatanKosongKerjaKosong.com. Kami akan menghantar iklan kekosongan pekerjaan dengan segera kepada anda. Update secepat mungkin kepada anda.


    Daftar Sekarang

    ReplyDelete