15 September 2009

Posting No. 153 : Menjelang Hari Raya 3

Gambar2 berbuka puasa pada 14 September 2009, Bukit Bintang Kuala Lumpur


Berbuka Puasa di Hainan Chicken Rice Shop


Menunggu juadah berbuka puasa


Juadah berbuka - Fried and stim chicken dan kangkong belacan


Minuman - Jus Epal Asam Boi


Lepak-Lepak Starbuck Times Square


Pelakon-pelakon utama


(1) Alim dan aku (2) Aku memotong kek sambil kontrol hensem


(1) Kak Bib menanyang minumannya (2) Frappuchino Mocha


Blue Berry Cheesecake... nalarekek.....

p/s : sumber gambar, henpon kak bib


Salam Sayang...

11 comments:

  1. Salam apeez...

    Cheese cake tu sungguh menggoda...

    ReplyDelete
  2. salam afeez

    "di gambar menunggu juadah berbuka puasa tu"??..kau renung sapa tu...ko renung akak yer?..jgnlah macam tu...sudah ku katakan..mana bisa menahan panahan renungan syahdu tu,ngeh,ngeh,ngeh..fuuh kalah renungan anuar zain tu...tika hemsemkan??...takpalah akak dah kahwin ,,ko orang try arr..

    ReplyDelete
  3. tikah : mmg sedap cheese cake tu.. nyam3.. rm8.80 jer sepotong... jom tikah..

    kak mas : perah santannya kakak ku yg sorang ni. cheq sedang merenung buah hati cheq ler..

    che pit : no komen is also a komen.. haha

    ReplyDelete
  4. Salam dik..

    pepagi buta nih bukak blog hang dah ada cis cake.. sedap giler nih.. nak p cariklah petang karang.. hu hu

    psst.. tikah babeh, hang tergoda kat cis cake or tuan cis cake.. kak mas pun dah bagi green light tu.. ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  5. kak noor : sedap cheese cake tu, pi le cube try test, saya ulangi, kat Starbucks...

    ReplyDelete
  6. salam apezz

    hari ni dah 4 kali ku masuk rumah mu semata-mata nk menatap `itu`mata..oh dari kerana mata..

    ya allahh bawak bertaubatlah k.mas kata apizz,

    ye lah,yelah aku bertaubat,astagfiruakllahalazim,lain kali jgn renung itu macam maaa!!!

    ReplyDelete
  7. Salam Afeez

    Lalu jarrr......aaaaaa..posa..posa lagi lagi 3 hari nak posa....dah nak raya.....sabor..sabor laaaaa balik dulu naaaaa

    ReplyDelete
  8. salam piz...

    emmm hanis sekarang tak leh tengok kek...akan teringat kat prof MKI & puan roza...ngeh ngeh ngeh...

    amboi piz...hang ajak tikah aje kee...huhuhuhu cheq tau cheq nie kuat makan, sbb tu hang takut nak belanja cheq makan..

    kak mas....tu belum lg gambar apiz tikah yang ambik....emmmm pasti lebih menggoda renungan matanya kalau berada dihadapan kamera tikah ;-)

    ReplyDelete
  9. kak mas : hihi... power sungguh renungan mata cheq pada kak mas, smpi sanggup kak mas mai rumah cheq smpi 4x.. hihih.. sib baek akak dah berpunya, klu tak... la gak cheq tekel kak mas.. haha

    shami2 : sila2 lalu, ye lah.. 3 hari jer lagi.. pantas sungguh ramadhan berlalu...

    anis : jom lah anis sekali, dah lama teringin nak pow anis.. hahah

    ReplyDelete
  10. Ace payday loans middot Add your link cash advance middot Advance advance america cash. PROBATE DO YOU HAVE ANY PROBATE QUESTIONS DO. Here you will find a summary of the cash advance or payday loan laws are. [url=http://vnexaou.wakeboardreview.com/map.html]heartland cash advance[/url] Get cash loans in as little as one hour 100 online amp bad credit is OK. With the Internet loans have. Allied Cash Advance 7865 E BROADWAY BLVD Tucson AZ 85710 520722-9479.

    ReplyDelete