22 August 2009

Posting No. 142 : Gambar-Gambar di CH dan GH

GENTING HIGHLANDS
19 OGOS 2009


Mercu tanda Genting Highlands


Gambar sorang2 jer.. takleh gambar berdua.. nnt kantoi


Nak naik bot yg kayuh pakai kaki tuh..


CAMERON HIGHLANDS
15 - 16 OGOS 2009


Ahli-ahli rombongan Cik Nida kat Bharat Tea Plantations


(1) Kebun strawberi (2) Aku ngan Wazi kat The Smokehouse

(1) Nida and the gang bergambar sakan.. (2) Tengah dinner kat Brinchang


Sumber2 gambar : Gambar di GH, kamera pinjam. Gambar di CH, ciplak dari Nida nyer Facebook..


Love ...

15 comments:

  1. Salam apizz...

    amg]bik gambar sorang,tak ler berdua nanti kantoi........aiiik kantoi dgn sapa pulak.?..setahu akak ko single n available...ker ko ni single tapi dah tak available...????

    ReplyDelete
  2. kak mas.... saya ni single and always available. kak mas ni sajer jer, macam nak jatuhkan saham saya plak... hahah...

    ReplyDelete
  3. kanda...betul laaaa....awat apiz takut kantoi pulaa yeeee...huhuhuhu...pizz...

    ReplyDelete
  4. i have a very very very good reason why i only put my pic in the GH entry... hihihi...

    ReplyDelete
  5. babeh..

    kasi kongsilah itu 'good reason' sama kita org.. la la la

    ReplyDelete
  6. kak noor bebeh...

    itu good reason untuk saya, but untuk kalian semua, it will be a bad thing... very bad... for that matter my sisters, please ask me no more...

    ReplyDelete
  7. hmm aku tahu naper.. tapi aku tak nak reveal sbb mcm yg ko ckp ler it will be a very bad thing.. aku tahu, naluri aku dan aku yakin naluri aku betul.. apa2 pun, biarlah rahsia

    ReplyDelete
  8. thanks pit... sayang kat ko...

    ReplyDelete
  9. ala ko ckp je syg aku tapi jalan tinggalkan aku.. merajuk aku membawa diri..

    ReplyDelete
  10. tapi yg aku tak tahan mcm ne ko dgn "dia" leh naik bot kayuh tu berdua.. hmm mesti korg pk, "lantak lah apa org nak kata" kan kan kan..

    ReplyDelete
  11. aler pit.. ko jgn le ungkit kisah lama tu.. takkan masih bersedih, chill.....

    isk3... pijal... ko agak2 lah aku kuar ngan saper? ko habaq mai aper yg ade dalam naluri hati ko tu, walau pon aku takkan bgtau... aku akan jawab 'ye' atau 'tidak'.

    ReplyDelete
  12. hmm ko nak aku habaq mai kat sini ka?

    huhu bukan sekali, dua kali berderet aku kena.. sedih aku..

    ReplyDelete
  13. huhu... dah le tu pit..

    ReplyDelete
  14. Salam Apiz,

    salam Perkenalan dan selamat berpuasa di Bulan ramadan al mubarak.

    Betulah CM, jangan lah jatuhkan saham afiz ni

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan bro. zain. CM tu mmg camtu.... saje jer...

    ReplyDelete