27 March 2009

71st ENTRY

Esok aku akan berkursus di Glory Beach Resort, Port Dickson. Satu office akan pergi. Balik hari ahad, lepas check-out tengahari dalam pukul 1. Mengikut perancangan, bas akan bertolak esok pukul 11.30 pagi tapi aku akan pergi naik kenderaan jabatan. Tak tau lah kursus tahun ni macam mana, banyak betul cabaran sebelum pergi, harap2 sukses. Jangan jadi macam tahun lepas dan tahun sebelumnya, penceramah dia bosan gile. sampai mati kutu dengar ceramah dia. Dengar je ler, pasal dah tak boleh buat aper. Dan untuk esok, aku telah dilantik sebagai MC, seperti tahun-tahun sebelumnya, aku sorang jer yg berbakat kot, pasal, asik2 aku jer yg kene lantik jadi MC..

4 comments:

  1. hehe..brng2 tu tak yah buang..cute je de kat citu..except porno things tu la..ngee :P

    ReplyDelete
  2. ehh..slh post..adehhhh..sory2..nih utk yg tpo 5 things tu..haha..

    ReplyDelete
  3. hahah... dah lama sgt bercuti.. smpi nak bg comment pon salah tempat... hahah

    ReplyDelete
  4. hehehe...isk isk..sibuk skit la..haha

    ReplyDelete