18 February 2009

59th ENTRY

Hari ni aku pergi kursus. Kursus dua hari. The best thing is, tak payah masuk opis. Boring dah hari-hari masuk opis tapi takde keje. Mengadap komputer jer sampai naik pening kepala. Tak tau nak buat ape, nak tolong orang pon takde bende yang nak ditolongkan. Bosan.. dush!! dush!! (rasa nak ketuk kepala sendiri)

Saja je mintak kursus ni, since tahun lepas tak pergi satu kursus pon, yang dapat pon tak pegi since tiba-tiba ade dua kertas kerja kene buat urgent. Tak capai plak KPI aku nanti tahun ni. Kursus yang aku pegi ni Kursus Pengoperasian Windows Vista, dekat Universiti Malaya Kampus Kota. Oklah... wat tambah ilmu di dada.

No comments:

Post a Comment