12 February 2009

57th ENTRY

From : Marcelino R
To : Me
Date : Feb 11, 2009 12.55pm
Subject :
Afeezz, I really love you...

Message :
Afeezz, I really love you
of yournice picture and nice looking, you are
really handsome men.I love you

Hahah... nak tergelak aku baca message ni. Mamat ni jatuh cinta ngan aku. Pleasseeeee...

Ntah sapa2 ntah mamat ni. Klu tengok profile dia, dia ni Indonesian. Dia ni actually salah seorang "kawan" dalam aku nyer http://www.tagged.com/ . Ntah camner dia bole add aku, aku pon tak tau. Memula dia maen compare2 (ade satu application dalam tagged), byk lah dia compare aku. Last-last semalam aku dapat message ni. Sah... GAY!!

6 comments:

  1. hihihi..sound funny la afeez..sume suke u nih..camane nih..hehe

    ReplyDelete
  2. eh.. aper plak i suke semua... semua yg suka i k..

    ReplyDelete
  3. ehh..bile mase i ckp u ske sume...iskk..elehh pasan la tu..sume GAY suke die...hahaha :P

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. auww ni kes loved by other guy tu la ye.. hehe
    funny..

    ReplyDelete
  6. luvmeteddy dan xOra^... tu lah susahnyer, pompuan takde plak suka kan i, lelaki plak ramai suke i... auww... tak koser mak

    ReplyDelete