03 February 2009

53rd ENTRY

Ade benda yang aku teringin nak beli. Tapi sampai ke sudah aku belum pon mengambil langkah pertama untuk memperolehinya. Bukannya aku mempunyai masalah kewangan, duit tu ada banyak lah, tp ntah kenapa, aku tak beli pon benda yang aku nak tu. Aku tak tau kenapa.

Actually aku nak tukar komputer aku ni, dah uzur bebenor nampaknya. Dah lama aku beli komputer ni, ade le dalam 5 - 6 tahan lepas. Siap buat pinjaman lagi, sib baek pinjaman dia dah habis bayar. Dah pelbagai problem dah timbul dengan komputer ni, tapi takde le seserius mana, masih boleh guna. Sekadar nak surf2 porn internet dan menaip surat cinta dan assignment tu ok lagi. Tapi kalau nak mendownload lagu ke, movie ke, porn ke dan gambar, HD dia dah very2 low. C ade le tinggal dalam 941MB dan D plak tinggal 0.97GB. Pastu, kalau nak start, sungguh berjanggut menunggu nyer, siap boleh masak meggi lah, baru dia nak habis start. Then, komputer aku ni, bukan ade proper anti-virus, setakat anti-virus free jer ade. Kalau kene serang, mau kondemlah nampak nyer.

Takpelah, aku dah ade pon survey2 kat web, beberapa komputer yg aku berkenan. Harga dia macam tu lah, maner nak dpt yang murah2. Standard harga tu je lah.

No comments:

Post a Comment